WORKSHOPS

Workshop Salsa en Kizomba – 14u15 tot 16u en 16u15 tot 17u50 – Schaakbord

Salsa de Cuba introduceert ons via deze workshop in de wondere wereld van de Salsa en Kizomba. Wou je al altijd eens deze dansen uitproberen? Vergezel ons dan aan het schaakbord! We maken aan de hand van een leuke choreografie kennis met de verschillende salsadans-technieken. Onder begeleiding van ervaren dansers leren we stap voor stap meer over deze geweldige dansstijl.

Website: www.salsadecuba.be

Zeefcafé – 14u tot 18u, elke 10min – Fair Trade Straat

Ontwerp je eigen ‘Feest in’t Park’ -shopperbag  in het Zeefcafé en voor 4€ is hij volledig van jou! De zakken zijn bovendien op en top fair trade. Tijdens deze mini- workshop leer je met een zeefdruk je eigen shopperbag of herbruikbare broodzak uit stof bedrukken. Het zelf zeefdrukken heeft een persoonlijke toets aan jouw gekozen product. Heb je dit nog nooit gedaan? Geen probleem, Mieke van Fluoline Factory zet je zeker op weg! 

Website: www.fluolinefactory.be/zeefcafe

Fair Trade Kookbattle – 14u, 15u30 en 17u – Fair Trade Straat

Wat krijg je als je biogroenten, fairtradeproducten en 5 hobbykoks aan een gasfornuis zet? Juist, een echte kookbattle! Overtuig onze topchef An Vissers (Den Amand) van jouw ‘topgerechje’ en win een mooie prijs. Interesse? Stuur dan stante pede een mailtje naar met het tijdstip dat jouw voorkeur heeft. Let the battle begin!

Taalcarrousel – Tussen bar en Wereldkinderdorp – 14u en 18u

Je naam schrijven in het Arabisch of het Japans. Tellen tot vijf in een Afrikaanse taal. Zeggen wie je bent en waar je woont … in het Nepalees. Ik hou van jou …. in verschillende talen.

Nederlands praten met een anderstalige die Nederlands studeert en met die persoon je Russisch, Spaans, Zweeds, Portugees, Italiaans, Arabisch oefenen.

Stap binnen in onze taalcarrousel en neem deel aan deze unieke moedertalen-speeddate!

Inschrijven kan ter plaatse.

Een initiatief van IVO, SNT, Open School en de praattafels.