FAIR TRADE STRAAT

Stad Brugge is 10 jaar Fair Trade Stad en dat zal je geweten hebben. Deze FIp-editie kan je er echt niet naast kijken:

CirQ goes Fair Trade – 14u – 18u

CirQ stuurt de fair trade scratchman en – spotters op je af. Vlei je neer in de biechtstoel, waag je aan de fair trade jackpot, ontdek de wondere wereld van de fair trade kaffeezettinge en maak kans op werkelijk prachtige fairtradeprijzen.

Sjokla – 14u – 18u

Wie Brugge zegt, zegt ‘Sjokla’. Laat dat nu net de naam zijn van ons nieuwe stadsproduct en ’t is dan nog eens fair trade ook! Kom naar de Sjokla-stand op FIP en voor 5€ is deze overheerlijke fondant of melkreep van jou!

Spiegelpaleis – 14u – 18u

Na het succesvolle chocolademuseum, heeft Oxfam Wereldwinkel dit jaar weer iets unieks in petto: het fairtrade spiegelpaleis! Een echte aanrader voor wie dat vuiltje tussen zijn tanden vlug weg wilt, zijn lippen wat wil bijglossen of gewoon wilt weten hoe het eigenlijk zit met eerlijke handel.

Zeefcafé – elke 10 minuten

Ontwerp je eigen ‘Feest in’t Park’ -shopperbag  in het Zeefcafé en voor 4€ is hij volledig van jou! De zakken zijn bovendien op en top fair trade. Tijdens deze mini- workshop leer je met een zeefdruk je eigen shopperbag of herbruikbare broodzak uit stof bedrukken. Het zelf zeefdrukken heeft een persoonlijke toets aan jouw gekozen product. Heb je dit nog nooit gedaan? Geen probleem, Mieke van Fluoline Factory zet je zeker op weg! 

Website: www.fluolinefactory.be/zeefcafe

Fair Trade Kookbattle – 14u, 15u30 en 17u

Wat krijg je als je biogroenten, fairtradeproducten en 5 hobbykoks aan een gasfornuis zet? Juist, een echte kookbattle! Overtuig onze topchef An Vissers (Den Amand) van jouw ‘topgerechje’ en win een mooie prijs. Interesse? Stuur dan stante pede een mailtje naar met het tijdstip dat jouw voorkeur heeft. Let the battle begin!