Bazaar

Doorlopend tussen 14u en 00u30 – Bazaar

Op de Bazaar stellen meer dan 30 Noord-Zuidorganisaties hun projecten voor rond gezondheidszorg, mensenrechten, onderwijs, duurzame landbouw,… 

Wie de wereldkeuken wil ontdekken, wordt op Feest in ’t Park zoals altijd extra verwend. Je kan er terecht voor een hapje tussendoor of een overheerlijke maaltijd uit het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië.

De dorst lessen kan dan weer in de enige echte Fair Trade Bar. Naast een frisse pint, kan je er lekkere cocktails krijgen of van de vele soorten vruchtensappen proeven.

NIEUW: ‘Sjokla’ verovert sinds mei de harten van de Brugse chocoladeliefhebbers. Ook op Feest in ’t Park kan je je favoriete Brugse chocoladereep kopen aan de enige echte ‘Sjokla’-stand in de Fair Trade Straat. Ook de ijsjes op FIP zijn dit jaar volledig fairtradeproof!

Door een fairtradedrankje of ‘Sjokla’ te kopen, steun je niet alleen Feest in ’t Park, je zorgt er mee voor dat de boer in het Zuiden een eerlijke prijs krijgt voor zijn product en dus een betere toekomst tegemoet kan gaan. Santé!

Media